Agrumet

Karakeristikat e Agrumeve

Agrumet janë një gjini e pemëve dhe shkurreve të familjes Rutaceae. Bimët prodhojnë fruta-agrume, duke përfshirë bimët më të rëndësishme si portokalli, limoni, qitro, etj. (lexo me shume)